Lukács Miki bármilyen munkát elvállalna a családjáért

Forrás: Peller Anna és Lukács Miki -
Peller Anna munka Lukács Miki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Otthagyta az RTL Klub reggeli műsorát Lukács Miki, ám a koronavírus keresztülhúzta a terveit, így most nem dolgozik, ő látja el az otthoni teendőket, amit egyáltalán nem bán, hiszen sokat lehet kislányával.

Peller Anna férje úgy hagyta ott a Reggeli cím műsort, hogy jó pár terve volt már, más típusú munkát szeretett volna végezni a médiában, ám ezek most váratnak magukra a járvány miatt. Ezért míg felesége a tévében dolgozik, ő vigyáz a kislányukra, megcsinálja a házimunkát, kertészkedik. A főzést azonban inkább Annára bízza, de az sem okoz neki problémát, ha úgy adódik – mesélte az nlc.hu-nak. Viszont, ha kell elvállal gyakorlatilag bármilyen munkát, emitt nem aggódik.

„Voltam már hangmérnök, gyártásvezető, de Los Angelesben utcazenész, krupié, jegyszedő és fröccsöntő is. Nem áll tőlem távol a munka. Sőt, ha el kell tartani a családomat, bármire hajlandó vagyok."

Jelenleg Miki a család bástyája otthon. Forrás: Peller Anna és Lukács Miki

Bízik abban, hogy hamarosan minden visszaáll a régi kerékvágásba. Addig is, ahogy fogalmaz ő a „család bástyája, aki a legkevesebbet keresi", de ez nem lesz mindig így.
Arról is mesélt kislánya élvezi, hogy sokat vannak otthon a szülei. Annabella sajnos nem tudott elballagni az oviból, de bíznak benne, hogy szeptemberben minden gond nélkül meg tudja kezdeni az iskolát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.