Otthagyta az RTL Klub reggeli műsorát Lukács Miki, ám a koronavírus keresztülhúzta a terveit, így most nem dolgozik, ő látja el az otthoni teendőket, amit egyáltalán nem bán, hiszen sokat lehet kislányával.

Peller Anna férje úgy hagyta ott a Reggeli cím műsort, hogy jó pár terve volt már, más típusú munkát szeretett volna végezni a médiában, ám ezek most váratnak magukra a járvány miatt. Ezért míg felesége a tévében dolgozik, ő vigyáz a kislányukra, megcsinálja a házimunkát, kertészkedik. A főzést azonban inkább Annára bízza, de az sem okoz neki problémát, ha úgy adódik – mesélte az nlc.hu-nak. Viszont, ha kell elvállal gyakorlatilag bármilyen munkát, emitt nem aggódik.
„Voltam már hangmérnök, gyártásvezető, de Los Angelesben utcazenész, krupié, jegyszedő és fröccsöntő is. Nem áll tőlem távol a munka. Sőt, ha el kell tartani a családomat, bármire hajlandó vagyok."

Jelenleg Miki a család bástyája otthon.Forrás: Peller Anna és Lukács Miki

Bízik abban, hogy hamarosan minden visszaáll a régi kerékvágásba. Addig is, ahogy fogalmaz ő a „család bástyája, aki a legkevesebbet keresi", de ez nem lesz mindig így.
Arról is mesélt kislánya élvezi, hogy sokat vannak otthon a szülei. Annabella sajnos nem tudott elballagni az oviból, de bíznak benne, hogy szeptemberben minden gond nélkül meg tudja kezdeni az iskolát.