Hihetetlen formában van az 51 éves Keleti Andrea, így fogyott le

diéta fogyás Keleti Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A táncosnő ötvenedik születésnapja után komoly elhatározásra jutott. Keleti Andrea úgy döntött, megszabadul a súlyfeleslegtől. Rengeteget kutakodott a témában, míg ráakadt egy természetes szerre, ami csodákra képes.

A táncművész elégedetlen volt az alakjával, mert úgy érezte, az utóbbi időben szépen lassan felkúsztak rá a pluszkilók. Amikor meglátta az ötvenedik születésnapján készült fotókat magáról, elhatározta, hogy le fog fogyni.
„Azt gondoltam, hogy ennyi idősen már nagyon nehéz lesz megszabadulnom a feleslegtől, de ajánlottak nekem egy kutatási anyagot. Fogyásból már doktorálhatnék, annyi mindent kipróbáltam, ezért alaposan tanulmányoztam a leírtakat. Van benne egy szuperrost, ami nemcsak a teltségérzetről gondoskodik, azaz kevesebb ételtől is jól lehet lakni, de ki is pucolja a beleket.

A kedvencem egy grönlandi moszat, amit én otthon csak zsírmágnesnek hívok.

Egy, a palesztin népgyógyászat által használt örökzöld növényt pedig a modern kutatások is az egyik leghatékonyabb súlycsökkentő alapanyagnak tartanak„ - mondta a Borsnak.

Andi ennek köszönhetően nyolc kilótól szabadult meg, egyenletesen ment le róla a felesleg, így ismét csodás alakja lett. Elárulta, most már sokkal jobban fogja magát érezni a bikinijében nyáron. Ráadásul olyan régi ruhákat is fel tud venni, melyeket már régóta nem viselhetett. A férje pedig folyamatosan bókokkal halmozza el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.