Áron alul adta el Győzike a villáját, szabadulni akart tőle

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Győzike show ház Gáspár Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ikonikussá vált villát egy ország érezhette otthonának, hiszen ott játszódott a híres a Győzike-show. A sztár azonban egy ideje már meg akart szabadulni a háztól.

Győzike és családja életét egész Magyarország nyomon követhette, ő volt az első sztár, aki betekintést engedett az életébe. Így maga az otthonuk is a família védjegyévé vált, egyedi berendezésének is köszönhetően. A sárga falas, zebramintás villa azonban Győzikében már rossz emlékeket idézett fel, ezért szeretett volna túladni rajta.
„Már hét vagy nyolc éve nem laktunk ott. Azóta hol volt bérlő, hol nem, tulajdonképpen nem volt mindig lakatlan az épület, de az utóbbi években azért már üresen állt" – mesélte a Blikknek.
Győzike azt mondja, szeretett ott forgatni, noha sokan támadták őket, de tudta, hogy nagyon népszerűek voltak. Most viszont már úgy érzi, az a múlt.

Győzike megszabadult ikonikus villájától. Fotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.