A koronavírus-járvány miatt Bebének márciós óta nincs bevétele, ezért úgy döntött, hogy új munka után néz.

Amíg nincsenek állandó fellépések, az énekes a kerepesi Szablya étterem futáraként dolgozik.

"Először azt gondoltam, úgyse fog eljönni, de végül akkora pozitív csalódás lett, hogy példát vehetne róla nagyon sok ember. Becsületesen végzi a dolgát, pikk-pakk felvette a tempót, mindig kedves és mosolygós, nagyon jók a visszajelzések. Az üzletnek is jót tett, mert van, aki csak azért rendel, hogy ő vigye ki az ebédet" kezdte a Blikknek Bundi Szilveszter, az étterem tulajdonosa.

...Képtelen voltam már otthon ülni, ez pedig jól fizet. Vannak tartalékaim, mert már korábban gondoltam a nyugdíjasévekre, de március óta egy fillér bevételem sem volt.Nem szeretek panaszkodni, mégis most az a helyzet, amikor nem szabad ódzkodni más munkától sem" – mondta Bebe, aki amint lehet, visszatér a színpadra. 

Forrás: MTI/Komka Péter

Egy pici nehézséget okoz, hogy felismernek, mert beszélgetünk, fotót kérnek, nekem viszont muszáj sietnem, hogy időben odaérjek a következő címre"

 -folytatta az énekes, aki futárként reggeltől estig dolgozik.

Bebének egyébként nem idegen a kétkezi munka, idegenforgalom és szálloda szakon szerzett diplomát 1998-ban, de valahogy mindig a zenélés felé sodorta az élet.