A Back II Black egykori énekese, Bebe futárnak állt

Forrás: MTI/Komka Péter -
Bebe munka futár Back II Black koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A koronavírus-járvány miatt Bebének márciós óta nincs bevétele, ezért úgy döntött, hogy új munka után néz.

Amíg nincsenek állandó fellépések, az énekes a kerepesi Szablya étterem futáraként dolgozik.

"Először azt gondoltam, úgyse fog eljönni, de végül akkora pozitív csalódás lett, hogy példát vehetne róla nagyon sok ember. Becsületesen végzi a dolgát, pikk-pakk felvette a tempót, mindig kedves és mosolygós, nagyon jók a visszajelzések.

Az üzletnek is jót tett, mert van, aki csak azért rendel, hogy ő vigye ki az ebédet"

kezdte a Blikknek Bundi Szilveszter, az étterem tulajdonosa.

...Képtelen voltam már otthon ülni, ez pedig jól fizet. Vannak tartalékaim, mert már korábban gondoltam a nyugdíjasévekre, de március óta egy fillér bevételem sem volt.

Nem szeretek panaszkodni, mégis most az a helyzet, amikor nem szabad ódzkodni más munkától sem" – mondta Bebe, aki amint lehet, visszatér a színpadra.

Forrás: MTI/Komka Péter

Egy pici nehézséget okoz, hogy felismernek, mert beszélgetünk, fotót kérnek, nekem viszont muszáj sietnem, hogy időben odaérjek a következő címre"

-folytatta az énekes, aki futárként reggeltől estig dolgozik.

Bebének egyébként nem idegen a kétkezi munka, idegenforgalom és szálloda szakon szerzett diplomát 1998-ban, de valahogy mindig a zenélés felé sodorta az élet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.