Várkonyi Andrea már sokadjára építi újra az életét

Forrás: FEM3 Café -
Várkonyi Andrea megújulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi Andrea nemrég egy interjúban elmesélte, hogyan látja életének mostani szakaszát. 

Ahogy azt korábban megírtuk, nemrég szakított Várkonyi Andrea és Zsidró Tamás. A sztárpár kettéválásának oka egy darabig nem volt teljesen egyértelmű, mostanra azonban már azt is tudjuk, miért döntöttek így.

És ha ez nem lett volna elég, akkor magánéleti válsága után most a karrierjében is új nehézségek születtek. Hajdú Péter megszüntette a sztáranyuka tévéműsorát, amit Szulák Andival közösen vittek, de a szőke híresség ennek ellenére is a csatornánál maradt, hiszen a vezetőség jelezte, hogy a későbbiekben is igényt tartanak rá.

Forrás: TV2

Most viszont egy interjúban elárulta, milyen érzések kavarognak benne az újrakezdés kapcsán. A 45 éves műsorvezető azt mondta, nem először kell a semmiből összeraknia az életét, volt már erre többször is példa a múltban. Magánéleti szempontból és karrier szempontjából is. Például, amikor úgy tudta, nem lehet gyermeke, ráment a kapcsolata. Aztán Bochkor Gáborral megélték Nóri születését, akit mindketten imádnak, de sajnos a sztárpár mégsem maradt együtt. Andi azonban egyik esetben sem maradt a padlón, megtanulta összeszedni magát - mesélte a BEST Magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.