Torgyán József özvegye a temetőben ünnepelte 83. születésnapját

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
Torgyán József Cseh Mária temető születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cseh Mária sosem szerette a nagy felhajtást a születésnapján. Amikor férje, Torgyán József meghalt, úgy döntött, ezentúl minden évben a temetőben fog megünnepelni.

Az egykori operettprimadonna születésnapja reggelén a Farkasréti temetőbe indult, ahol imádott férje sírjára friss orchideát tett, és gyertyát gyújtott, így ünnepelte 83. születésnapját.
Cseh Mária sosem szeretett nagy bulikat tartani ezen a napon, most pedig, hogy férje már nincs vele, úgy érzi, ez a legjobb módja az ünneplésnek.

Marika férjével kettesben szeretett ünnepelni. Forrás: MTI/Kollányi Péter

„Az az igazság, hogy nem nagyon szeretem a születésnapokat. Emlékszem, amikor még Jóska élt, akkor egy nagy bulit szeretett volna szervezni a nyolcvanadikra születésnapomra, de megmondtam neki, hogy az lenne a legnagyobb ajándék, ha kettesben ünnepelnénk. Sajnos erre már nem került sor. Ezért is döntöttem úgy, hogy ma, a nyolcvanharmadik szülinapomon az első utam ide vezet" - mondta a Ripostnak.
Az asszonyt Torgyán József egy régi barátja, Petráss László vitte ki a temetőbe aznap. Marika úgy döntött, minden születésnapját így fogja ünnepelni. Szerencsére az egészsége is jól szolgál, mivel szívműtétje után beváltak a kísérleti gyógyszerek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.