Csalással vádolják Koholák Alexát és a férjét - Videó

ÉNB spiritualitás Koholák Alexandra csalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koholák Alexa nemrég a Mokka vendége volt, és megpróbálta elmagyarázni, miért is nem igazak azok az állítások, melyek szerint ő és a férje átverik a beteg embereket. 

Nem ez az első alkalom, hogy szélhámossággal vádolják Koholák Alexát és a férjét. Az ÉNB egykori sztárját már akkor is felháborították a vádak, ahogy most is. Nemrég a TV2 Mokka vendége volt, ahol Istenes Lászlónak elárulta, nem nyújtanak fizikai segítséget a betegeknek, hiszen ez nem orvosi központ.

Mint azt Alexa kifejtette, havi 5000 forintért cserébe korlátlan támogatást adnak a pácienseknek, az adataikat pedig kiküldik a svájci központba, mert ott viszik fel nyilvántartásba a tagok személyes adatait. Istenes László kérdésére, mely szerint ezt itthon miért nem lehet megoldani, Alexa azt felelte, hogy Balázs ezeket az irányzatokat Svájcban tanulta, és ezért oda kell küldeniük a páciensek összes személyes adatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.