Koholák Alexa tiszta vizet öntött a pohárba nem sokkal az után, hogy szélhámossággal vádolták meg őt és a férjét.

Néhány napja a Ripost írta meg, hogy Koholák Alexa és férje spirituális központjában szélhámosság folyik, mondván, beteg emberektől csalnak ki pénzt távgyógyításért cserébe. Az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárja teljesen kiakadt a vádakon, és most a Borsban tisztázta magukat.

Egy szó sem igaz a rágalmakból és az összegekből! Egy beavatásért ötezer forintot kérünk el, ami egy hónapig él. Azt gondolom, ez nem egy állhatatlan összeg egy gyógyulni vágyónak. A gyógykarkötők ára valóban soknak tűnhet először, de egy évig működik, és itt is azt gondolom, hogy az összeget elosztva, havi háromezer forint nem sok ezért" - mondta.

Koholák Alexa és férjeForrás: Koholák Alexa - Instagram

Alexa hozzátette, a spirituális központ bevételei nélkül is remekül élnek a férjével. Balázsnak van egy nagy háza Budakeszin, korábban biztos egzisztenciát teremtett magának. Ő pedig továbbra is a tévés munkáiból, szerepléseiből él, amelyekkel saját elmondása szerint milliókat keres.

A befolyt összegek az önkénteseink fizetését teszik ki, akik mára főállásban segítenek az embereknek. Én nem a spirituális tanácsadásból élek, hanem a médiából. Nem árulhatok el összegeket, de nyugodjon meg mindenki, egy tévés szereplésért elég milliós honort kap az ember ahhoz, hogy szépen éljen, főleg, ha sokat van képernyőn. A férjem sem a központból él. Balázs hosszú évekig ingatlanozott, egy vérbeli üzletember, aki komoly egzisztenciát teremtett már jóval korábban, van egy szép háza, ahol egyébként közösen élünk, és mindene megvan a világon. Tehát, ha nem tévéznék, akkor sem lenne anyagi problémám, de szeretek és fogok is dolgozni."