Ezeket a szabályokat kell idén nyáron betartanod a strandokon

Forrás: Shutterstock -
strand szabály koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerencsére már nagyjából visszatérhettünk a megszokott mindennapokhoz a járvány után. Ám néhány szabályt azért muszáj betartanunk többek között a strandokon is. Idén nyáron körültekintőbbnek kell lennünk.

Jó ha tudod, mire kell figyelned, ha strandra mész idén nyáron, mert bizony megeshet, hogy vissza kell fordulnod.

Az ugyebár evidens, hogy ha betegség jeleit észleled magadon, nem indulsz el otthonról. A strandokon, ha ezt látják is rajtad, megtagadhatják a belépést, szóval nem éri meg próbálkozni.
Kötelező papucsot viselni. Lehet, hogy eddig imádtál mezítláb rohangálni, de idén semmiképp se hagyd otthon a papucsot, mert előírják a viselését.

Idén nyáron körültekintőbben kell pancsolnod. Forrás: Shutterstock

Meg kell tartani itt is a másfél méter távolságot, még ha nem tűnik első hallásra egyszerűnek. Sok helyen kijelölik, hogy hova lehet letelepedni. Számolnod kell azzal is, hogy csak limitált létszámban lehetnek a medencékben egyszerre.

Uszodában kötelező a zuhanyzás a medence használata előtt és után is.

A szaunát és a gőzfürdőt egyelőre nem lehet használni a wellnessekben, sőt sok helyen a jakuzzit is, tehát ezzel nem számolj - írta meg a Budapest Gyógyfürdői.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.