Cinthya Dictator nagyon soványnak tűnik legújabb fotóján, de valóban ez az, ami számít? A másik lelki békéje, boldogsága nem az aktuális trendek szerint meghatározott tökéletes alaktól függ.

Cinti sokat küzdött azzal, hogy elfogadja magát, és felvállalja extravagáns stílusát. Épp ezért hiteles az amit és ahogy ír arról a világról, melyben csak a tökéletes lehet elfogadható, és filter nélkül nem kerülhet ki fotó. Érdemes elolvasni, és mérlegelni:

"Gyerekkorom óta járok a Lupa-tóra. A leginkább szeretett fotó projektjeimet is itt készítettem. Akkor még teljesen kietlen volt. Ebben a szezonban most voltam először, azt is leginkább azért, mert videó klippet forgattunk. Mi változott? Pár évvel ezelőtt még a nudista partszakaszon élveztem a napsugarakat, a kellemes vizet, a finom iszapot, ami csiklandozta a talpamat. Köveket festettünk és kagylókat gyűjtöttünk. Gügye boldogsággal pancsikoktam a tóban. Eszembe sem jutott, hogy mi az ami nem megfelelő a testemen vagy, hogy éppen menő vagy nem menő a fürdőruhám (ugyanis nem volt rajtam semmi) most értettem meg, hogy mi volt akkor abban az igazán nagyszerű. Mára az új hullámos Lupa Beach és a közönsége egy igazán frusztráló felszínes élmény csomagot adott. Végig szorongtam a kint töltött időt amiatt, hogy nem vagyok tökéletes. Úgy éreztem magam mint egy húspiacon vagy egy szórakozó helyen ahol csak bugyi van rajtam. Nem sokat segített a helyzeten, hogy megismertek és szellemes beszólógatásokkal tarkították a délutánomat. Arra jutottam, hogy elég nehéz ma fürdőruhában közösségbe menni. És felvállalni a »hibáinkat« ebben a kiphotoshoppolt és filterezett világban" - írja fürdőruhás képéhez Cinthya Dictator.