Galambos Lajos már testőr nélkül is elengedi bulizni lányát

Forrás: Instagram -
Galambos Lajos Galambos Boglárka testőr apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anno az énekes borzasztóan féltette lányát, Bogit. Galambos Lajos magándetektívvel figyeltette őt, és bulizni is csak testőrrel engedte. Mára szerencsére enyhült a szigor.

Kész nő lett Galambos Lajos lánya. Boginak már saját ruhamárkája van és az influenszerkedésből pénzt is keres.

A szerelem egyelőre nincs jelen az életében, de azt mondja, jobb is, mert így a jövőjére tud koncentrálni. Édesapja ráadásul nagyon félti a férfiaktól, olyannyira, hogy anno magándetektívvel figyeltette lányát, és bulizni is csak testőrrel engedte el.

Galambos Lajos már teljesen megbízik lányában. Forrás: Instagram

Bogit akkor nagyon zavarta az atyai szigor, de ma már megérti, miért viselkedett így az édesapja.
„Két fiútestvérem van, én vagyok az egy szem lánya, érthető, hogy a legjobbat szeretné nekem. Egy ideje azonban enyhült a szigor, ami annak is köszönhető, hogy mindent elmesélek neki, és a fiúkról is beszélgetünk" – mesélte Bogi a Best Magazinnak.

A fiatal lány már testőr nélkül is elmegy bulizni, sokszor testvéreivel is, így édesapjuk nyugodt lehet.
Lajcsi is érzi, hogy túlféltette lányát, de szerinte ez természetes egy elsőszülött gyereknél. Most már viszont teljesen megbízik benne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.