Ezzel a sármos pasival randizik a Trónok harca színésznője, Emilia Clarke – Fotó

párkacsolat szerelem Trónok harca Emilia Clarke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Trónok harca Daenerys Targaryenje szakítása után most újra randizik, mégpedig a sármos rendezőasszisztenssel, Tom Turnerrel, aki olyan filmekben dolgozott, mint a Zsivány egyes, a Vörös veréb vagy A múmia. Úgy tűnik, Emilia Clarke szívét teljesen elrabolta.

Eltűnt a nyilvánosság elől a Trónok harca befejezése óta Emilia Clarke. Valószínűleg ki kellett pihennie azt a hatalmas őrületet, ami a sorozat kezdete óta körülvette őt.
A színésznőnek mondhatni sajnos a kapcsolata is ráment a karrierjére. Előző barátjával, a rendező Charlie Mcdowellel azért ért véget a szerelem, mert egyszerűen nem volt idejük egymásra - írta a Metro.
Most viszont, hogy befejeződött a Trónok harca, a színésznőnek úgy tűnik, végre belefér egy párkapcsolat az életébe. Márciusban még azt nyilatkozta, hogy szingli, ám most rátalált a szerelem. A sármos rendezőasszisztenssel, Tom Turnerrel randizgat újabban. Barátaik szerint komoly a dolog kettőjük között, és hosszútávra terveznek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.