Emilia Clarke kitálalt: így vették rá a meztelenkedésre a Trónok harca készítői

meztelen Trónok harca Emilia Clarke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Trónok harca indulásakor Emilia Clarke 25 éves volt, pályakezdő, de máris a mélyvízben találta magát. Főleg, mert már az első részekben meztelen jeleneteket kellett vállalnia, amire akkor még nem mert nemet mondani. 

Habár rettegett tőle, mivel a készítők azt mondták neki, hogy a nézők csalódnának benne, ha nem vállalná ezeket a jeleneteket, végül belement a színésznő a meztelenkedésbe.

Emilia Clarke és Jason Momoa Forrás: HBO

"Frissen végzett dráma tagozatosként munkának tekintettem erre, ha benne van valami a forgatókönyvben, akkor azt meg kell csinálni. Ezt meg azt kell megtennem, és akkor biztosan minden rendben lesz. Még sosem voltam ilyen jellegű filmforgatáson előtte. Előtte csak két forgatáson vettem részt, erre ott termettem meztelenül egy csomó ember előtt" - mesélte a színésznő, aki egyértelműen úgy érezte, az első évadban egyáltalán nem volt beleszólása a dolgokba. Még szexjelenetei is voltak, a legelső Jason Momoával, aki azonban úriemberként viselkedett Emilia Clarke beszámolója szerint.

Az Armchair Expert című podcastben a színésznő azt is elárulta, hogy amikor később ugyanezzel a zsarolós szöveggel akarták levetkőztetni, ő csak annyit mondott: "B.sszátok meg!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.