Johnny Depp állítja: Amber Heard megcsalta DiCaprióval

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace -
Johnny Deep Amber Heard Leonardo DiCaprio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Merész feltételezéseket jelentett ki Johnny Depp nemrég: állítja, egykor imádott felesége megcsalta őt Leonardo DiCaprióval (is...). 

Ahogy azt korábban megírtuk, Johnny Depp beperelte a The Sun nevű lapot, amiért az nőverőnek titulálta őt. A per három hete tart, ami alatt durva dolgok derültek ki Amber Hearddel való házasságáról. Eddig a színész szemszögéből láthattuk a házasságukat, most pedig a fiatal színésznő mesélt.

Nem is akármit, ugyanis a vád szerint Depp többször is megpofozta, megrúgta, lefejelte, fojtogatta, ököllel ütötte, megtépte, lökdöste és a földre taszította, sőt tárgyakat dobált felé és megfenyegette, hogy örökre elcsúfítja az arcát.

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Amber állítása szerint Johnny Depp azzal is vádolja volt kedvesét, hogy többször is megcsalta, többek között olyan sztárokkal, mint Leonardo DiCaprio vagy Channing Tatum. A tárgyalások alatt Johnny azt mondta, bizonyítéka is van, hogy Amber számos neves színésszel lépett félre, ám sem DiCaprio, sem Tatum nevét nem emlegette - írja a Us Weekly.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.