Cinthya Dictator súlyos rohamokkal küzd, életveszélyes is lehet

betegség allergia Cinthya Dictator
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cinthya Dictatort emésztőrendszeri problémák mellett Anafilaxia-rohamok gyötrik, ami azért jelenthet súlyos problémát, mert ha nincs nála ellenszer, akkor életveszélybe kerülhet.

A sztár hét éve küzdött meg súlyos betegségével, ugyanis nyirokrákot diagnosztizáltak nála. Szerencsére a sugár- és gyógyszeres kezeléssel sikerült meggyógyulnia.

Most viszont emésztőrendszeri problémák gyötrik és Anafilaxia-rohamokkal is küzd, amely akár életveszélyes állapotot is előidézhet, ha nincs nála ellenszer – írja a Bors.

"Sokszor meséltem már nektek arról, hogy Anafilaxia rohamok és emésztőszervi problémáim vannak. Sajnos ez idáig sem tisztázott, hogy mi lehet ennek a hátterében. Korábbi vizsgálatok kimutatták, hogy tejfehérje érzékeny vagyok és nagyon alacsony a dao enzim a szervezetembe, ami a hisztamin lebontásáért felel. De sajnos nem mutat javulást a szervezetem." – mesélte a sztár Instagram oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.