Odaszúrt a rosszindulatú kommentelőknek Kiszel Tünde lánya, Donatella - Fotó

smink nélkül selfie természetesség Donatella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiszel Tünde kislánya az évek alatt igazi nővé cseperedett, aki végre kiáll magáért a rosszindulatú kommentelőkkel szemben. 

Ahogy arról már korábban írtunk Kiszel Tünde 19 éves lánya páratlan szépség, aki előtt ragyogó modell karrier áll. Az Instagramra feltöltött fotóinak többsége tökéletesen beállított, pazar környezetben, tökéletes háttérrel és annál is gyönyörűbb alannyal készülnek. Ezt sok kevésbé jóindulató követő nem igazán nézi jó szemmel, amit egyre több alkalommal hozzászólások formájában szóvá is tesznek. Donatella eddig nem foglalkozott a rosszindulatú megjegyzésekkel, de most nála is betelt a pohár és egy smink nélküli fotóval üzent a rosszmájú követőknek.

"Csak mert pár "kedves" kommentelőtől mindig megkapom hogy az összes képemen sminkbe vagyok, meg hogy smink nélkül nem merem kitenni magam..

De, kimerem tenni magam meg aki ismer az tudja, hogy a napjaim nagy részében is smink nélkül vagyok ... Bár felesleges magyarázkodni a rosszindulatot úgysem lehet megváltoztatni."

- írta a kép alá a fiatal szépség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.