4 érdekes tény az augusztusban születettekről

Forrás: Shutterstock -
augusztus Tények születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különlegesek az augusztusi születésűek. Azt is mondjuk, hogy miért.

Döntsd el, hogy igazak-e rólad az alábbi tények.

1. Erősek és szívósak

Nem számít, hogy mennyire bonyolult és nehéz élethelyzetben találják magukat, mindig megállják a helyüket, mert két lábbal állnak a földön. Megbirkóznak szinte bármilyen lelki problémával, ezért kevés százalékuk hajlamos depresszióra.

2. Ők a legfiatalabbak az osztályban

Vagy pont, hogy a legidősebbek. Egy Amerikai felmérés szerint, amennyiben ők a legfiatalabbak, kisebb arányban mennek továbbtanulni egyetemre, vagy főiskolára. Ezért is kell nagyon átgondolni, hogy a gyermeket visszatartsuk-e még egy évig az óvodába, vagy éppen, hogy betöltötte a 6. életévét, már iskolába vigyük.

3. Az augusztusi babák a legnagyobbak

Állítólag a nyári babák a legnagyobbak és ezen belül is az augusztusi születésű csecsemők rendelkeznek a legnagyobb súllyal, amikor világra jönnek. Valószínűleg a nap sugaraiból kinyert sok D-vitamin tehet erről.

4. Imádják az állatokat

Mélységes szeretet köti őket az állatokhoz és ez nem csupán a házi kedvencekre vonatkozik. A kutyákat családtagként kezelik, így egy háziállat elvesztése hatalmas tragédia lehet számukra.

Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.