Elton John vette szárnyai alá a kábszerfüggő Eminemet

Forrás: AFP/Hector Mata -
Elton John drogfüggés Eminem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő infók kerültek napvilágra Eminem múltjának sötétebb időszakából: a rapper nem csak magának és az orvosoknak köszönheti a gyógyulását, hanem Elton Johnnak is. 

Eminem kétszer is visszaesett a kábítószerfüggőség tengermély kútjába, hiába próbált minden erejével leszokni. Senki nem gondolta volna, hogy nem csak akaraterő kell ehhez, hanem az is, hogy őszintén féltsd az életed.

A rappernek azonban - szerencsére - sikerült annyira megijeszteni saját magát, hogy végleg megtisztuljon. Egy, az Access Hollywoodnak adott intejrúban beismerte, hogy 2007-ben egyszer annyira elszállt, hogy túladagolta a metadont, nagyjából 4 zacskó heroinnal egyenértékű mennyiséget vett be.

Forrás: AFP/Hector Mata

Azt is elárulta a The New York Times-nak, hogy korábban Vicodint és Valiumot is rendszeresen szedett. A The Sun jelentés eszerint napi 30 tablettát vett be. A sztár bevallotta, ha akkor akár egy órával is később került volna kórházba, már nem élne.

"A szerveim leálltak. A májam, a veséim, minden. Akkor kezdtem el először félni attól, hogy meghalok" - mesélte a rapper, aki ezt követően komoly elhatározásra jutott a leállás kapcsán. Az élet pedig támogatta ebben, és mellé állította Elton Johnt, aki a '80-as években kemény kokainfüggő volt, így pontosan tudta, min megy keresztül Eminem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.