Tragédia! Egy 22 éves fiú ugrott le a Völgyhídról

öngyilkos völgyhíd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
88 métert zuhant az a férfi, aki csütörtök délelőtt vetette le magát a Völgyhídról. 

Sok barátja volt és rengetegen szerették Mátyást, aki leugrott a Kőröshegyi völgyhídról csütörtök délelőtt. Barátai és ismerősei a Facebookon gyászolják.

„A legjószívűbb ember, akit valaha ismertem, a mosolygós arcod mindig előttünk lesz! Nyugodj békében, az angyalok vigyázzanak Rád!" „Nagyon nagy űrt hagytál magad után, nagyon fogsz hiányozni mindenkinek. Nagyon Szeretünk!" – idézte a megemlékezők szavait a Bors.

Forrás: MTI/H. Szabó Sándor

A hivatalos tájékoztatás szerint a 22 éves férfi Letenye irányába haladt, amikor váratlanul megállt a kocsijával és leugrott a hídról. A szakasz, ahonnan Mátyás a levetette magát, 88 méter magasságban van, hihetetlen elszántság kellett, hogy legyen a fiúban, hogy így végezzen magával. A fiatalember barátai is értetlenül állnak az eset előtt. Egyikük szerint Mátyás stabil családi háttérrel rendelkezett. A híd teljesen be van kamerázva, így feltehetőleg a szörnyű öngyilkosságot is rögzítette.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.