Égig érő lábaival hódít Iszak Eszti - Fotó

Forrás: Insta - Iszak Eszti -
modell műsorvezető Iszak Eszter kirándulás Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar tengernél tett kirándulást a gyönyörű műsorvezető, Iszak Eszti. 

A Balaton partján töltötte pihenését Iszak Eszti, feltehetően párjával, Gyurta Danival kirándultak a Balaton-felvidék egyik tanúhegye, Hegyestű környékén.

Fotó is készült Esztiről, aki ezzel kapcsolatban őszinte vallomást intézett a rajongói felé legújabb Instagram bejegyzésében. A gyönyörű modell mindig megfogadja, hogyha fotózzák, akkor nem fogja össze a haját, most viszont kivételt tett: Úgy tűnik, annyira jól érezte magát Eszti, hogy el is feledkezett felkötött hajáról, ami egyébként nagyon jól áll neki. A felkötött haja mellett sokkal szembetűnőbbek hosszú, formás lábai, amit sok rajongó meg is dícsért.

"Mindig megfogadom, hogy fotòra nem fogom össze a hajam (azt hiszem èrthető okokból) de ezen a kiránduláson nem nagyon foglalkoztam ezzel! Eddig még sosem jártam Hegyestűn, ti voltatok már?" - írta fotója alá az elbüvölő modell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.