Kate Winslet szégyelli, hogy együtt dolgozott Woody Allennel és Roman Polanskival

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Ethan Miller -
Kate Winslet Woody Allen Roman Polanski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kate Winslet már ezerszer megbánta, hogy valaha is együtt dolgozott a két szexuális ragadozóval,  Woody Allennel és Roman Polanskival.

Winslet előzőleg többször is kiállt a két filmmogul mellé, ám mostanra undor fogja el, ha csak rájuk gondol. Szerinte az ellenük felhozott vádak alapján Allen és Polanski nem érdemlik meg, hogy tiszteletet kapjanak - írja a Blikk.

„ Az jár a fejemben, hogy a fenében dolgozhattam együtt velük? Hihetetlen számomra, hogy ezeket a férfiakat milyen nagy tisztelet övezte a filmiparban. Felelősséget kell vállalnom azért, amiért együtt dolgoztunk. Már nem csinálhatom vissza. De nagyon megbántam" - nyilatkozta a Vanity Fairnek a színésznő.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Ethan Miller

Woody Allent egykori párja, Mia Farrow vádolta azzal, hogy örökbefogadott gyermekeivel szexuális kapcsolatba került. A botrány már lassan 30 éve, 1992-ben robbant ki, melyet hosszú éveken át tartó pereskedés követett, ám Allen azóta is mindent tagad.

Roman Polanski ügye pedig több évtizedet ölel fel. Még 1977-ben a 13 éves Samantha Geimer vádolta meg a világhírű filmrendezőt azzal, hogy megerőszakolta őt. Polanski mindent beismert. Azonban nem Geimer volt az egyetlen áldozat, egy éve már a hatodik nő vádolta meg szexuális erőszakkal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.