Till Attila: "Napról napra, óráról órára, percről percre élek”

műsorvezető vallomás koronavírus Till Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 műsorvezetője, Till Attila lett 2019 legjobb férfi műsorvezetője, ami bizonyítja, hogy a szakmai élete a csúcson van. A boldogsága azonban nem felhőtlen, van, ami beárnyékolja az örömét. 

Till Attila a Ripostnak nyilatkozott arról, hogy nem élete legjobb időszakát éli mostanában. Tele van félelemmel és kétségekkel, amiket csak akkor tud eloszlatni a fejében, mikor a színpadon áll és műsort vezet.

„Ami azt illeti, nem vagyok jó passzban. Napról napra, óráról órára, percről percre élek. A műsorok és most éppen a Sztárban Sztár nekem nagyon sokat segít. Amikor a színpadon vagyok, minden probléma eloszlik és nagyon át tudom adni magam a pillanatnak. Az ott átélt könnyedség jó hatással van rám ezekben a nehéz időkben.

A zsűrivel és a szereplőkkel együtt kikapcsolunk pár órára és csak a felhőtlen röhögés létezik" - mesélte Tilla.

Tillát is megrémíti a második hullám, egyre jobban tart a vírustól, mivel az ismeretségi körében is egyre többen kapják el a koronavírust.

„Amikor az ember hallja, hogy egyre több és több ismerőse koronavírusos, akkor bizony előjön a félsz, és ezt nehezen kezelem.

Rosszul érint, hogy nem tudom tervezni sem a közeli, sem a távoli jövőt, mert annak alakulására nincs ráhatásom. Alapvetően előre tervező típus vagyok, így borzasztó megélni ezt a fajta bizonytalanságot.

A nyugalmat szeretem, amit gyerekkoromból, az engem körülvevő családi környezetből hoztam, és amit átültettem a saját családomba is. Ebbe kavar bele ez a helyzet és folyamatosan felborzolt idegállapotban vagyok" - mondta a műsorvezető.

Ha nagyon elege van a műsorvezetőnek, van egy jó módszere arra, hogy teljesen kikapcsoljon.

„Amikor már nagyon tele van a hócipőm, akkor a sporthoz nyúlok, ami egyre komolyabb szerephez jut az életemben.

Három és fél éve nem iszom és már két és fél hónapja nem is dohányzom, így elég erőteljesen van jelen az életemben a mozgás"

- tette hozzá Tilla.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.