Hódi Pamela kiborult: tünetmentesen második koronavírustesztje is pozitív

Forrás: Hódi Pamela/Instagram -
Hódi Pamela pozitív koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela közösségi oldalán közölte a rossz hírt: két hét után még mindig koronavírusos.

Ahogy arról írtunk is, Hódi Pamela is azok közé a magyar hírességekhez tartozik, akik megfertőzödtek a Covid 19-el. Eleinte nagyon nem érezte jól magát, a szaglását is elvesztette. Legutóbb azonban arról számolt be, hogy teljesen elmúltak a tünetei, így hitt benne, hogy végre kiszabadulhat a karanténból.

Forrás: Hódi Pamela/Instagram

„2,5 hete nem láttam a lányomat, 2 hete nem tettem ki a lábam a küszöbön, 2 hete jó közérzettel fájdalommentesen vagyok a 4 fal között, 2 napja vagyok tünetmentes, újra érzek szagokat és ízeket. Két hét után ma újra pozitív lett a pcr tesztem. Ma szomorú napom volt és van, kiborultam...Nagyon szeretném, ha vége lenne! Ez a legszörnyűbb, hogy 'egészségesen' be vagyok zárva, nem tudok rá gyógyszert szedni, amitől garantálják hogy x nap múlva negatív leszek!" - írta bejegyzésében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.