Kitört a botrány Kobe Bryant családjában: özvegye, Vanessa Bryant meglepő dolgot tett édesanyjával, Sofia Lainenel, aki a kamerák előtt vallotta be lánya meghökkentő tettét: lánya kirúgta őt a házából és még az autót is visszaköveteli tőle.

Az Univison csatornának adott interjút az özvegy, Vanessa Bryant édesanya, Sofia Laine, aki zokogva vallotta be, hogy a lánya ordítva követelte tőle, hogy hagyja el a házat és a kocsit is adja vissza neki, mondván a családnak még szüksége van rá.

Egyelőre nem tudni, min veszett ennyire össze anya-lánya, de egy biztos: Sofia nagyon megbántva érzi magát és nem érti, lánya miért viselkedett vele így - írja a Daily Mail.

A család egyik barátja elárulta, hogy miután Kobe Bryant és 13 éves lánya helikopterbalesetben életét veszítette a nagymama odaköltözött a családi házba, hogy segítsen a lányának és a gyerekeknek a gyász feldolgozásában.

"Sofia Vanessa támasza, a kősziklája, akire mindenben támaszkodhat" - nyilatkozta az ismerős.

Sofia Kobeval is nagyon jóban volt, mivel a világhírű kosaras saját szüleivel nem ápolt jó viszonyt, így anyósa egy pótanya szerepét töltötte be az életében.