Szabó Ádám elárulta, hogy viszonyul Tóth Andihoz - Videó

Forrás: TV2 -
Szabó Ádám videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ország legnagyobb házibulijának szereplője Szabó Ádám, aki Life.hu-nak két vallomást is tett: egyrészt szeretné megmutatni, nem csak harmonikázni, hanem énekelni is tud, valamint azt is elárulta, óriási kihívásnak tartja, hogy egy női karakter bőrébe bújjon. 

Ahogy azt korábban megírtuk, Tóth Andi és Szabó Ádám nemrég viharos körülmények között szakítottak. Az énekesnő nem sokkal később durva részleteket árult el a kapcsolatukról, és elmondta azt is, hogy egyáltalán nem tartja jó embernek az exét.

Ennek kapcsán adja magát a kérdés: vajon a két énekes hogyan viszonyul a közös munkához, hiszen a Sztárban sztár című műsorban mindketten szerepelnek.

"Szerintem Andi is és én is érett módon foglalkozunk ezzel és kezeljük, tehát szerintem nem lesz ezzel baj, hogy mi egy műsorban vagyunk. Csajozni semmiképp nem fogok" - mondta Ádám.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.