Rúzsa Magdi: "A férjem szokott ezen csodálkozni, hogyhogy nem vagyok megkattanva"

Forrás: Rúzsa Magdi -
Rúzsa Magdi férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rúzsa Magdi olyan dolgokat árult el, amelyekről ezelőtt nem beszélt. Elmondta, hogy kiskorától fogva tudta, neki a színpadon a helye, a férje pedig csodálja azt, ahogy a sztárságot kezeli. 

Rúzsa Magdi hosszú évek óta népszerű, de a sztárság nem változtatta meg őt. Már gyerekként érezte, hogy a színpadon a helye, és bár sokan nem hittek benne, őt ez nem tántorította el a céljától.

Rúzsa Magdi Forrás: Rúzsa Magdi

"A magam ura akartam lenni, fogni a gyeplőt. Azt éreztem, hogy van egy olyan szupererőm, hogy amit elképzelek, azt meg is tudom valósítani" - mondta Juhász Anna irodalmárnak. Eközben pedig ugyanaz a lány maradt, akit meg lehet szólítani az utcán. "

Hiszen nagyon furcsa az, hogy fent állsz a színpadon és 12 ezer ember üvölti a dalaidat. Majd lejössz, s át kell váltani a normális életre, s nekem ez valahogy természetesen megy"

"Leállíthatatlan típus vagyok. El is fogad a környezetem ilyennek, pláne úgy, hogy ha ez a habitus előrevisz. Persze van, amikor eljön a pillanat, amikor azt érzem, hogy le kell ülnöm, s akkor megint jön egy kis szóböjt" - mondta Magdi a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.