A múlt vasárnapi Sztárban Sztár adásában Curtis annyira jól hozta Charliet, hogy megnyerte az estét. Mikor kiderült, hogy most vasárnap Kozsót kell alakítania, nem tudta magában tartani véleményét.

"Hát, mit is mondjon ilyenkor az ember így Charlie után? Gyerekek, ez egy nagyon furcsa hét lesz. Kozsó magát sem vette komolyan! Vagy ezek komoly dalok voltak, nem paródia volt, mint az Irigy Hónaljmirigy? Tényleg komolyan csinálta ezeket a dalokat? Én ezt nem tudtam"– mondta viccelődve Curtis, akitől nagyon távol áll az Ámokfutók stílusa.

"Nehezen tudok erre bármit is mondani. Szerintem még Kozsónak sincs kedvenc Ámokfutók dala, nemhogy nekem.Persze nem emberileg van vele gondom, egy nagyon rendes, jó fej srác, de zeneileg egyszerűen nem tudom értékelni"- mondta a rapper a Ripostnak, aki hozzátette, esze ágában nem volt megbántani Kozsót. 

"Természetesen vasárnap sem szerettem volna bántani Kozsót, nem vele volt problémám, inkább azzal, hogy meglehetősen távol áll tőlem ez a stílus. Korábban talán mások azzal rontották el, hogy poénra vették ezt a produkciót, miközben a 90-es években ő és a csapatai uralták a popszakmát, ami nem kis szakmai teljesítmény" 

Forrás: Deák András/sajtoszoba.tv