Feljelentést tesz zaklatói ellen Balázs Klári: "Szerintük azért hajtom Gyurit, hogy meghaljon"

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
Korda György Balázs Klári zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elege lett Balázs Klárinak az őt zaklatókból. Az énekesnőt két évvel ezelőtt kezdték el piszkálni közösségi oldalán, ami mostanra odáig fajult, hogy azzal vádolják: az örökség reményében szeretné minél előbb eltenni lábalól szeretett férjét, Korda Györgyöt.

"Eleinte „csak" beszólogattak, hogy öregek vagyunk ahhoz. hogy színpadon álljunk és hasonlók, de mostanra szó szerint elszabadult a pokol.

Az egyik álprofilról „élő bejelentkezések" jönnek a koncertjeinkről, olyasmik, hogy Gyuri a Szenes Iván-emlékkoncerten szeptember elején megsérült a színpadon, elesett, és sír, én pedig a színpad mögött heherészek ahelyett, hogy a férjem segítségére sietnék (...)– kezdte az énekesnő a Borsnak.

A legújabban már becsületsértő kijelentéseket tesznek: olyanokat, hogy én egy senki vokalista vagyok, aki felmászott Gyuri hátán, hogy a házasságunkban gondok vannak, csaljuk egymást és mit tudom én még milyen ordas nagy hazugságokat...

Forrás: MTI/Zih Zsolt

A házaspár oldalán az elmúlt hónapokban volt olyan kommentelő, aki azt írta, Klárika meg akarja ölni Korda Györgyöt, hogy örökséghez jusson.

Azt írták, hogy azért „hajtom" Gyurit, azért erőltetem én a fellépéseket, hogy végkimerültségben meghaljon... ez már minden határon túlmegy

– mondta Balázs Klári, aki abban bízik, hogy ha elég sokan írnak a mocskolódóknak, abbahagyják, de azt sem zárja ki, hogy ügyvédhez fordul.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.