Elege lett Balázs Klárinak az őt zaklatókból. Az énekesnőt két évvel ezelőtt kezdték el piszkálni közösségi oldalán, ami mostanra odáig fajult, hogy azzal vádolják: az örökség reményében szeretné minél előbb eltenni lábalól szeretett férjét, Korda Györgyöt.

"Eleinte „csak" beszólogattak, hogy öregek vagyunk ahhoz. hogy színpadon álljunk és hasonlók, de mostanra szó szerint elszabadult a pokol. Az egyik álprofilról „élő bejelentkezések" jönnek a koncertjeinkről, olyasmik, hogy Gyuri a Szenes Iván-emlékkoncerten szeptember elején megsérült a színpadon, elesett, és sír, én pedig a színpad mögött heherészek ahelyett, hogy a férjem segítségére sietnék (...)– kezdte az énekesnő a Borsnak.

A legújabban már becsületsértő kijelentéseket tesznek: olyanokat, hogy én egy senki vokalista vagyok, aki felmászott Gyuri hátán, hogy a házasságunkban gondok vannak, csaljuk egymást és mit tudom én még milyen ordas nagy hazugságokat...

Forrás: MTI/Zih Zsolt

 A házaspár oldalán az elmúlt hónapokban volt olyan kommentelő, aki azt írta, Klárika meg akarja ölni Korda Györgyöt, hogy örökséghez jusson.

Azt írták, hogy azért „hajtom" Gyurit, azért erőltetem én a fellépéseket, hogy végkimerültségben meghaljon... ez már minden határon túlmegy

– mondta Balázs Klári, aki abban bízik, hogy ha elég sokan írnak a mocskolódóknak, abbahagyják, de azt sem zárja ki, hogy ügyvédhez fordul.