Kiderült, kivel ünnepli a karácsonyt Meghan és Harry

Forrás: Chris Jackson/Getty Images/2017 Getty Images/Chris Jackson -
karácsony Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy írtuk, II. Erzsébet királynő unokája, Harry herceg és felesége, Meghan Markle nem kíván a királyi családdal karácsonyozni.

Az egykori hercegi pár még márciusban mondott le rangjáról és az Egyesült Államokban kezdett új életet, azóta pedig folyamatos káosz uralkodik körülöttük. A királyi családban rengeteg embert magukra haragítottak és nem is tartják a kapcsolatot szinte senkivel. Már azt hitték, hogy ennél rosszabb nem lehet a kapcsolatuk, amikor a házaspár az elmúlt év után kijelentette idén sem szeretnének csatlakozni a királyi család karácsonyához. Tavaly kisfiuk születése miatt nem vettek részt az ünnepségen, most pedig nem akarnak visszautazni Nagy-Britanniába.

Az viszont mostanra kiderült, hogy kikkel töltik az ünnepeket. Egy igazi celebpárral, a Grammy-díjas producerrel, David Fosterrel és feleségével, Katharine McPhee színésznővel ünneplik majd a karácsonyt. Ezt követően pedig Meghan édesanyát is meglátogatják, hiszen eddig kevés időt tudtak együtt tölteni.

Forrás: Chris Jackson/Getty Images/2017 Getty Images/Chris Jackson

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.