Eltalálta Ámor nyila a Love Bistro csinos háziasszonyát, Baracskay Angélát - Fotó

háziasszony Love Bistro szerelem Baracskay Angéla új kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú idő után újra szerelmes a Love Bistro háziasszonya, Baracskay Angéla. Közösségi oldalán sejtelmes fotóval tudatta a nagy világgal az örömhírt. 

A Love Bistro csinos műsorvezetője, Baracskay Angéla magánélete nem volt unalmas az elmúlt években, sok csalódáson ment keresztül, de úgy tűnt, hogy túltette magát a múltbeli történéseken és nemrég már a Borsnak nyilatkozott arról, hogy készen áll egy új kapcsolatra.

"Tudom, hogy nehéz velem, hiszen bizalmatlanabb vagyok már, és a kislányommal, Babival "csomagban" is járok, mégis azt érzem, hogy jó lenne egy felnőttel beszélgetni esténként, mint egy normális kapcsolatban, és azt is tudom, hogy nem a kislányomnak keresek apukát, hanem magam mellé társat"

- mondta őszintén Angéla.

A közösségi oldalára feltöltött fotó alapján viszont úgy tűnik, megtalálta azt, akit keresett és újra szerelmes.

"Köszönöm, boldog vagyok és nagyon örülök és örüljetek velem együtt, de a magánéletemről többet nem szeretnék megosztani"

- nyilatkozta a Borsnak a cukrászséf.

Rátalált a szerelem a Love Bistro háziasszonyára, Baracskay Angélára Forrás: Baracskay Angéla/Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.