Hosszú Katinka ugyan csak nemrég költözött be szerelmével az álomotthonában, most mégis el kellett költöznie. Erre pedig igen jó oka volt, méghozzá első szenvedélye, az úszás.

Az Olimpia elhalasztását követően, a Nemzetközi Liga (ISL) az év legnagyobb versenyének számít. Nem csoda, hogy az úszók bármit megtesznek azért, hogy indulhassanak rajta, és a lehető legjobb formájukat hozhassák, pedig kemény áldozatot kell hozzanak.

Hosszú KatinkaForrás: instagram.com/hosszukatinka

A Duna Arénában a hétvégén veszi kezdetét az International Swimming League (ISL), és egészen november végéig tart. A versenyre több országból, mintegy 320 úszó fog három budepesti szállodába.

A koronavírus miatt nagyon komoly biztonsági intézkedések mellett zajlik majd a verseny. A versenyzőkön minden reggel tesztet végeznek, és csak negatív eredménnyel léphetnek ki a szobájukból.A versenyeken kívül maximum 90 percet tölthetnek a szabadban.

A magyar versenyzők annyi engedményt kaptak, hogy őket szerelmük is elkísérheti a szállodai szoba nyújtotta ideiglenes otthonukba.

Azt gondolom, nagyon jót fogunk szórakozni hétről hétre, mi az Ironnal pedig keményen odatesszük magunkat. Nagyon várjuk már, ezért a hat hetes szállodai életet is érdemes megcsinálni – idézi a Ripost Hosszú Katinkát.