Brutálisan megverték a magyar focistát: ilyen most az állapota

verés felépülés Busai Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról beszámoltunk augusztusban, Busai Attilát különös kegyetlenséggel bántalmazták egy étteremben, a Fradi egykori focistáját műteni is kellett az eset után. Mostanra azonban úgy tűnik felépült és nincs nyoma a szörnyű támadásnak.

A Diósgyőr és a Ferencváros egykori futballistája Instagram-oldalán osztott meg egy közös fotót barátjával, a zenész Rakonczai Imrével, akivel közös buliban vett részt. A bejegyzésen látszik, nincs már nyoma annak, hogy a focistát még nyár közepén agyba-főbe verték, eszméletét vesztette, mentő vitte kórházba. A nyolc napon túl gógyuló sérülések miatt műteni is kellett, hiszen az orra három helyen is eltört.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@busai2 által megosztott bejegyzés,

Busait nem kívánt nyilatkozni, helyette egyik ismerőse beszélt róla.

"Visszamentünk az étterembe, ahol a barátom ott felejtette a sapkáját. Egy percet töltöttünk a helyszínen, amikor belépett két kapucnis, az arcukat maszkkal eltakaró férfi. Ezután szó nélkül leütöttek. Eszméletemet vesztettem, a földre kerültem. A barátom szerencsére kisebb sérülésekkel megúszta, és el tudott menekülni" – mondta Busai a noizz.hu-nak. Később tagadta, hogy rányomult az étteremben tartózkodó társaság egyik tagjának barátnőjére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.