Ahogy arról beszámoltunk augusztusban, Busai Attilát különös kegyetlenséggel bántalmazták egy étteremben, a Fradi egykori focistáját műteni is kellett az eset után. Mostanra azonban úgy tűnik felépült és nincs nyoma a szörnyű támadásnak.

A Diósgyőr és a Ferencváros egykori futballistája Instagram-oldalán osztott meg egy közös fotót barátjával, a zenész Rakonczai Imrével, akivel közös buliban vett részt. A bejegyzésen látszik, nincs már nyoma annak, hogy a focistát még nyár közepén agyba-főbe verték, eszméletét vesztette, mentő vitte kórházba. A nyolc napon túl gógyuló sérülések miatt műteni is kellett, hiszen az orra három helyen is eltört.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@busai2 által megosztott bejegyzés,

 Busait nem kívánt nyilatkozni, helyette egyik ismerőse beszélt róla.

Jól érzi magát, felépült, túltette magát a történteken, éli tovább az életét. Már nem is akar arra a szörnyű estére gondolni – árulta el a férfi a Blikknek.

"Visszamentünk az étterembe, ahol a barátom ott felejtette a sapkáját. Egy percet töltöttünk a helyszínen, amikor belépett két kapucnis, az arcukat maszkkal eltakaró férfi. Ezután szó nélkül leütöttek. Eszméletemet vesztettem, a földre kerültem. A barátom szerencsére kisebb sérülésekkel megúszta, és el tudott menekülni" – mondta Busai a noizz.hu-nak. Később tagadta, hogy rányomult az étteremben tartózkodó társaság egyik tagjának barátnőjére.