Privát üzenetek buktatták le a tanárt, aki szexuálisan bántalmazta diákját

Forrás: Webster2703 / pixabay.com -
szex molesztálás szexuális zaklatás zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 34 éves Andrew Oldfield egy csomó üzenetet küldött áldozatának, és arra kérte, törölje ki azokat, azonban a lány anyukája még a törlés előtt észrevette őket...

A 34 éves kétgyerekes apuka, Andrew Oldfield a Horn's Mill általános iskolában dolgozott. Áldozata nem járt iskolába, ezért egy csomó WhatsApp üzenetet küldött neki, de a lány anyja észrevette a privát üzeneteket, és szembeszállt a tanárral.

Kiderült, hogy az aggódó anyuka kitalálta lánya telefonjának PIN-kódját, majd felébresztette lányát, és "kihallgatta". A tanár végül bevallotta, hogy csókolgatta, átölelte és megérintette a gyereket, de a szexuális együttlétet tagadta.

A lány vallomásából kiderül, hogy Andrew kivitte őt a kocsijába, ahol csókolóztak, a tanár megérintette a lány mellét és a nemi szervét is, a diáklány pedig tanára péniszét is megdörzsölte, igaz csak nadrágon keresztül. A lány állítása szerint legalább hétszer pajzánkodtak egymással, a tanár a szüzességét is elvette, és nem használt óvszert.

Anil Murray bíró négy év börtönre ítélte Oldfieldet, aki mióta elveszítette a munkáját, depresszióban szenved -írja a Daily Star.

Forrás: Webster2703 / pixabay.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.