Vilmos herceg koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceget egyértelműen mindenki imádja, ám ettől függetlenül vannak bizonyos dolgok, amiket még ő sem engedhet meg magának: ilyen például a koronavírussal való viccelődés. 

Ahogy azt korábban megírtuk, Vilmos herceg is megfertőződött a koronavírussal, ám a brit királyi család várományosa titokban tartotta betegséget, amit még áprilisban kapott el. A hírek szerint igen durva tünetei voltak, ám ennek ellenére úgy gondolta, "voltak ennél fontosabb dolgok is az országban, nem lett volna értelme megijeszteni az embereket".

Vilmosra azonban nem emiatt akadtak ki sokan, hanem azért, mert a megbetegedése előtt néhány héttel ironikus megjegyzéseket tett a járványra.

Vilmos hercegnek légzési nehézségei voltak, de nem került kórházba Forrás: AFP/Jack Hill

"Nem tudom miért aggódnak annyira azok, akik elkapják a koronavírust, hiszen ez csak egy kis megfázás. Ez nem akkora dolog, nem kell belehalni, csak a média fújja így fel" - írja az Irishpost.com

Sokan úgy vélik, Vilmosnak a pozíciójából fakadóan is kötelessége lenne komolyabban venni a koronavírus ügyét, de remélik, most, hogy ő is átesett rajta, talán már tudomást vesz a létezéséről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.