Így érzi magát gerincműtéte után Balázs Klári

Forrás: Facebook/Korda György és Balázs Klári -
Balázs Klári járvány edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs Klárinak sem volt az egyszerű az idei év: átesett egy gerincműtéten, a koronavírus-járvány miatt pedig az össze fellépése elmarad. A művésznőnek mindene a mozgás, így ebben a helyzetben inkább otthon edz. 

„Ugyan engem is borzasztóan megvisel a helyzet, ami az országban és az egész világban van, de azt vallom, csak akkor tudok ellenálló lenni, ha fejben és testben is ép vagyok Ehhez pedig elengedhetetlen a mozgás. Újra képes vagyok rá, amit sokan pár hónapja még nem gondoltak volna. De engem nem akármilyen fából faragtak, így nem adtam fel!" - mesélte a Borsnak, majd hozzátette a gyógyulásában nem csupán az orvosa, hanem imádott férje Korda György is nagy segítség volt.

Forrás: Facebook/Korda György és Balázs Klári

„Az orvosom szaktudása és Gyurikám furcsa illatú gyógynövényei, amelyek regenerálják a szöveteket, csillapítják a fájdalmat, csodát tettek. Amióta szedem őket, nemcsak leszámoltam egy életre a gerincproblémákkal és a reumával, de ellenállóbb és energikusabb is lettem. Ennek persz,e a férjem nem mindig örül, pláne, ha őt is megtornáztatom"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.