Ezekkel a csillagjegyekkel jobb, ha nem szállsz vitába

feszültség, stressz, idegesség, kétségbeesés, horoszkóp
asztrológia Bika Skorpió Bak csillagjegy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizony néhány csillagjeggyel különösen nehéz kijönni, mert olykor makacsságuk, büszkeségük, önfejűségük ezt igencsak megnehezíti. Íme a legnehezebb esetek!

Bika
Ő híres a makacsságáról, nagyon nehezen tud alkalmazkodni kompromisszumot kötni. Ha vitába szállsz vele, kösd fel a gatyádat, mert nem valószínű, hogy meg tudod őt győzni, ugyanis a ragaszkodik az igazához.

Oroszlán
Úgy érzi, ha enged egy-egy vitában, akkor az egója sérül, ezért ezt nem szívesen teszi. A rendkívül büszke Oroszlán, ilyenkor képtelen visszafogni az érzéseit. Nehezen viseli a kritikát, mivel nagyon hiú, és az sincs az ínyére, ha nem ő van a középpontban.

A fotó illusztráció. Forrás: Shutterstock

Bak
Szívesen vágja a fejedhez a régi sérelmeit, ezenkívül azt hiszi, hogy mindent tud. Hajlamos olyanokat mondani a szeretteinek dühében, amit később maga is megbán. Kifejezetten keményfejű tud lenni.

Skorpió
Nem tanácsos egy Skorpió ellenségévé válni! Ő az, aki úgy tesz, mintha semmi sem történt volna, amikor megbántod, de közben szép csendben már tervezi, mikor szúr beléd. Lehet, hogy az arcodba mosolyog, de ez ne tévesszen meg, csak óvatosan vele! – írta a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.