Apa lett VV Fanni feltételezett gyilkosa

Fotó: Polyák Attila - Origo -
gyilkosság gyermek VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszületett B. László gyermeke. A férfi a házi őrizete során ejtette teherbe barátnőjét.

„Apukának boldog vagyok, embernek viszont boldogtalan, hiszen ott lebeg felettem Damoklész kardja. A család nevének tisztára mosása mellett most már azért is harcolok, hogy felnevelhessem a kisfiam" – nyilatkozta László a Borsnak.

Fotó: Polyák Attila - Origo

B. László még 2017 novemberében a lakásából a mélygarázsba cipelte, és az autója hátsó ülésére tette az eszméletlen Novozánszki Fannit, amit videófelvétel is bizonyít. Ezt be is ismerte, de a gyilkosságot állítása szerint nem ő követte el.

„Nálunk egyetlen verzió van, hogy László a személyi szabadság megsértéséért kap büntetést. Ennek a legfelső határa öt év, de első elkövetőkre nem szoktak maximális büntetést róni. László ráadásul három éve előzetes letartóztatásban van, igaz, a házi őrizet miatt ezt mindössze két évnek számítják majd be, de így is azt gondolom reálisnak, hogy a vádlott pár hónapra megy majd csak vissza a börtönbe" – mondta dr. Brodmann Péter László korábbi ügyvédje és nagybátyja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.