Megyeri Csilla pszichológus segítségét kéri, elárulta, mi az oka

Forrás: Polyak Attila/Origo -
pszichológus Megyeri Csilla bezártság trauma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érdekes dolgokat hoz ki a bezártság az emberből, Megyer Csillából például azt a felismerést, hogy pszichológushoz kell fordulnia, hogy gyerekkori sérelmeit feloldja.

Öt napot töltött egy ablaktalan konténerben Megyeri Csilla a Celebcella című műsorban. Itt sok ideje volt gondolkodni, és befelé fordulni. Rájött, hogy voltak a gyerekkorában olyan sérelmek, amelyek a mai napig elkísérik őt, és sok mindenben gátolják, ezen pedig változtatni szeretne.

Megyeri Csilla szakember segítségét kéri a traumák feldolgozásában. Forrás: Polyak Attila/Origo

"Bár én tudatosan kerültem azt, hogy a gyermekkorról beszéljek, most egy kicsit bánom, mert bár a szüleim mindent megadtak, kialakultak törések bennem.

Amikor levélben megkérdezték tőlem, ki hiányzik a legjobban, hirtelen nem is tudtam mit felelni. Aztán ahogy ittam a kávét, ami a megszokott édes kávémhoz képest iszonyatosan keserű volt, eszembe jutott édesapám. Ő minden reggel forrón és keserűn itta a kávéját. Zokogásban törtem ki, és most is sírok, ha eszembe jut, mert őt már nem hozza nekem vissza senki. Ő hiányzik nekem a leginkább" – mesélte sírva a Borsnak a sztár.

Csilla úgy döntött, hogy szakember segítségét kéri a traumák feldolgozásában.
„Tudom, hogyan szeretnék élni, sokszor mégsem úgy teszek. A pszichológus azt mondta, hogy egy belső blokk gátol meg ebben. Sosem voltam még családállításon vagy ilyen blokkoldáson, úgyhogy most gondolkodom rajta, hogy a doktornővel feloldom a bennem lévő gátakat, meggyógyítom a sebeimet"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.