Havas Henrik könyvet írt Benkő Lászlóról, de már nem tudták átadni neki

Forrás: Fem3 -
Havas Henrik Benkő László könyv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Havas Henrik tavaly nyáron kezdett el a Benkő Lászlóról szóló könyvön dolgozni, ami mostanra készült el. Sajnos azonban az Omega zenésze ezt már nem élhette meg.
Havas Henrik tavaly kezdett el a Benkő Lászlóról szóló könyvön dolgozni. Forrás: Fem3

A könyvben rengeteg történet helyet kapott a zenészről, de a fájdalmas részeket direkt kihagyták belőle. Havas elárulta, nem volt egyszerű dolga az írást illetően.

„Az igazság az, hogy a Laci már tavaly júniusban nagyon rossz lelkiállapotban volt, fizikailag és lelkileg is le volt gyengülve. Amikor a megbeszélés, a vacsora után a kocsimhoz kísért, akkor a vállamon sírdogált, félt a haláltól, gyengének érezte magát. Ez a depresszió rátelepedett az elmúlt másfél évben, amíg együtt dolgoztunk. Nagyon nehéz volt lelkileg erősnek lennie, küzdött vele, de nem nagyon sikerült. A betegségén túl is voltak egyéb lelki problémái, váratlanul meghalt a feleségének a testvére, aki egy nagyon jó orvos volt, ő diagnosztizálta Laci betegségét először, de ő halt meg előbb, ami nagyon megviselte a Lacit" – árulta el Havas.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.