A Microsoft alapítója, Bill Gates egy televíziós interjúban számolt be arról, hogy szerinte jövő nyáron búcsút inthetünk a koronavírusnak és akkor már újra élhetjük a régi, jól megszokott életünket. Persze, ehhez a legfontosabb, hogy a vírus elleni vakcinák valóban hatékonynak bizonyuljanak.

A Microsoft atyja, Bill Gates szerint még pár hónap és végleg búcsút inthetünk a koronavírusnak, számításai szerint nyáron már minden visszatérhet a normális kerékvágásba - írja a National Herald

Bill Gates elárulta, hogy mikor érhet véget a koronavírus járványForrás: AFP/Jeff Pachoud

"Minden bizonnyal nyáron már ismét beköszönthet a normalitás, ha a vakcina engedélyezése gyorsan megtörténik. Minden bizonnyal nyáron már ismét beköszönthet a normalitás, ha a vakcina engedélyezése gyorsan megtörténik" - mondta Gates.

Az üzletember szerint, aki eddig megközelítőleg 350 millió dollárral támogatta a koronavírus elleni védekezést a Bill és Melinda Gates Alapítványon keresztül, azonban nem olyan egyszerű mindenkit biztonságban tudni, mivel nagyjából 10 milliárd vakcinára lenne szükség, annak érdekében, hogy szerte a világban mindenki védve legyen a koronavírus ellen.