Koronavírus: Bill Gates elmondta, hogy mikor érhet véget a járványidőszak

vakcina hatékonyság Nyár Bill Gates Microsoft koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Microsoft alapítója, Bill Gates egy televíziós interjúban számolt be arról, hogy szerinte jövő nyáron búcsút inthetünk a koronavírusnak és akkor már újra élhetjük a régi, jól megszokott életünket. Persze, ehhez a legfontosabb, hogy a vírus elleni vakcinák valóban hatékonynak bizonyuljanak.

A Microsoft atyja, Bill Gates szerint még pár hónap és végleg búcsút inthetünk a koronavírusnak, számításai szerint nyáron már minden visszatérhet a normális kerékvágásba - írja a National Herald.

Bill Gates elárulta, hogy mikor érhet véget a koronavírus járvány Forrás: AFP/Jeff Pachoud

"Minden bizonnyal nyáron már ismét beköszönthet a normalitás, ha a vakcina engedélyezése gyorsan megtörténik. Minden bizonnyal nyáron már ismét beköszönthet a normalitás, ha a vakcina engedélyezése gyorsan megtörténik"

- mondta Gates.

Az üzletember szerint, aki eddig megközelítőleg 350 millió dollárral támogatta a koronavírus elleni védekezést a Bill és Melinda Gates Alapítványon keresztül, azonban nem olyan egyszerű mindenkit biztonságban tudni, mivel nagyjából 10 milliárd vakcinára lenne szükség, annak érdekében, hogy szerte a világban mindenki védve legyen a koronavírus ellen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.