Kiderült, hogyan vészeli át a koronavírus-járvány időszakot Pásztor Erzsi

színművész vásárlási sáv koronavírus kormányrendelet Pásztor Erzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pásztor Erzsi színművésznő mindent megtesz annak érdekében, hogy ne kapja el a koronavírust. 

Szerencsére a színművésznőt, Pásztor Erzsit eddig elkerülte a koronavírus, azonban mindent megtesz annak érdekében, hogy ez így is maradjon.

Pásztor Erzsi, Kossuth-, Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas magyar színművésznő, érdemes művész Fotó: Polyák Attila - Origo

"Nagyon félek attól, hogy elkapom a koronavírust. Hetente egyszer megyek vásárolni, de tartom magamat a szabályokhoz.

Általában reggel hétkor indulok el itthonról, és bár a rendelet értelmében az én korosztályom bármikor betérhet az üzletekbe, én is figyelembe veszem majd az idősávot.

Attól, hogy pont a fiataloktól kapnám el a vírust, nem tartok, de bevallom, nekem már az is megnyugvás volt, amikor bezárták a színházakat"

- nyilatkozta a Borsnak a színművésznő.

Bár nagyon szomorú, hogy nem állhat színpadra, mégis úgy gondolja, hogy a legjobb amit tehet, az az, ha otthon marad és fokozottan vigyáz magára.

"Azok a teátrumok, amelyekben játszom, kis légterűek, ezért nem lehet azokat eléggé kiszellőztetni. Az egyik szemem persze sírt, a másik nevetett. Lekopogom, jól érzem magam, de ez lehet átmeneti is. Sok kollégám és barátom megbetegedett, és mindet sajnálom" - mondta szomorúan Pásztor Erzsi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.