A népszerű rapper, Fluor Tomi életét is teljesen felbolygatta a koronavírus, de úgy érzi, hogy a fellépések hiánya mellett jó hatással van rá ez az időszak. Sokkal többet foglalkozik magával, tudatosabban, egészségesebben él, aminek meg is van az eredménye. 

Sokkal visszafogattabb életet él jelenleg Fluor Tomi, ugyanis a koronavírus miatt az összes fellépését le kellett mondania zenekarával, a Wellhelloval. A rapper igyekszik pozitívan kihasználni a hirtelen jött szabadidőt, odafigyel az étkezésére és rendszeresen sportol, aminek köszönhetően 13 kilótól szabadult meg az elmúlt hónapokban - írja a promotions.hu.

Fluor Tomi igyekszik hasznosan tölteni a koronavírus miatt hirtelen jött szabadidejétFotó: Polyák Attila - Origo

„Pont egy dokumentumfilmben néztem vissza magamat, és mondom: ennyire rossz volt a világítás? (...) Aztán rájöttem, hogy ennyire nem kövérít a tévé. Ez egy pénteki napon volt, és szombaton már elkezdtem a diétámat...Egy tizenhármast ledobtam. Ilyenekre tök jó volt ez az év: ha már fesztivál nem volt, legalább a szervezetem boldogabb eggyel. Én úgy élek, mint egy ötvenéves, egyedülálló nő. Főzök, mosok, teregetek" - mesélte az egyik kereskedelmi csatorna reggeli műsorában.