Nagy változások: így készülnek a babájuk érkezésére Dér Heniék – Fotó

baba terhesség Bakos Gergely Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dér Heni és párja, Bakos Gergely már nagyon készül első babájuk születésére, úgy döntöttek, ezt a pár hónapot arra használják, hogy kicsit kitatarozzák a lakást.

Az énekesnőt szörnyű trauma érte idén év elején, ugyanis elveszítette babáját. Ám szerencsére igen hamar sikerült újra teherbe esnie, és most minden a legnagyobb rendben van velük.

Heni és párja, Gergő már nagyon várja a kicsi érkezését. Úgy döntöttek, hogy addig is, kitatarozzák és átfestik az otthonukat. A munkából pedig mindketten kivették a részüket, erről osztott meg egy képet Heni.

„A legtutibb karanténprogram... Bakos Gergő az én ezermester szerelmem kifesti a lakást. Mire megérkezik az új családtag, minden tisztán és gyönyörűen várja majd... Tök izgi! Ő is részese, bár még csak hallgatja a fütyörészést, de pár hónap és látja is..."

– írta az énekesnő a képhez.

Az énekesnőt szörnyű trauma érte idén év elején, ugyanis elveszítette babáját. Ám szerencsére igen hamar sikerült újra teherbe esnie, és most minden a legnagyobb rendben van velük. Heni és párja, Gergő már nagyon várja a kicsi érkezését. Úgy döntöttek, hogy mire megérkezik, kitatarozzák és átfestik az otthonukat. A munkából pedig mindketten kivették a részüket, erről osztott meg egy képet Heni. „A legtutibb karanténprogram… Bakos Gergő az én ezermester szerelmem kifesti a lakást. Mire megérkezik az új családtag, minden tisztán és gyönyörűen várja majd... Tök izgi! Ő is részese, bár még csak hallgatja a fütyörészést, de pár hónap és látja is…” – írta az énekesnő a képhez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.