Ahogy minden időszaknak meg van a divatja az öltözködés, a smink vagy a szépségápolás terén, így változnak évről évre, de még hónapról hónapra a kajatrendek is. Ha a TikTok felkap valamit, akkor te sem menekülsz, és boldogan állsz sorba a hipermarketek puljainál, hogy megszerezd a menő alapanyagokat. Induljon az ételmustra!
Ez nem sima fagyi, ez mangószobor, fehércsokis héjjal és krémes, mangós belsővel. Ázsiából indult, de mára a TikTok globális sztárja. Az élénk színek, az „első harapás”-videók miatt, úgy viszik, mint a cukrot.
Az édes-csípős kontraszt a fagylalton elsőre merésznek hangzik, de a vanília, a sós karamell vagy akár a pisztácia fagylalt mellé csorgatva teljesen új ízdimenziót ad. A TikTokon rengeteg videó kering, ahol a frissen gombócolt fagyira rámegy a még meleg, chilis méz: először finoman olvasztja a felszínt, majd bevonja aranyló, ragacsos réteggel. A végeredmény: krémes, enyhén csípős édesség, ami egyszerre nyári hűsítő és fűszeres élmény.
Egészséges(nek tűnő) nyári hűsítők, amik színesebbek, mint egy Coachella-szett. A joghurtbark lényege: joghurtalap, tele friss gyümölccsel, magvakkal, csokidarabokkal, aztán mehet a fagyasztóba. Fél órával később ropogtatod, és közben videózod, mert hát olyan jól néz ki, hogy fel kell tenni TikTokra.
Az „amit a hűtőben találsz”-műfaj luxusverziója. Egy tálban tészta, zöldség, sajt, hús és öntet – az eredmény pedig olyan látványos, hogy a barátaid bejelentkeznek „véletlenül” pont ebédidőben. Nyári partik kedvence, mert variálható és hordozható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.