A mai napig nem sikerült kiheverni a koronavírust Pataky Attilának

karácsony járvány félelem Pataky Attila koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit sokkolt a hír, amikor kiderült Pataky Atillát kórházban ápolják, amikor elkapta a koronavírust. Szerencsére meggyógyult és fizikai fájdalmai már nincsenek, de lelkileg nagyon megviselte a fertőzés.

Bár már testileg rendbe jött Pataky Attila a koronavírus-fertőzésből, a lelke még nem állt helyre az elmúlt hónapok megpróbáltatásai után.

Pataky Attila lelkileg még mindig nem jött rendbe a koronavírus-fertőzésből Forrás: Origo

"Át- és megéltem ezt a koronavírius nevű rettenetet, így aztán abszolút negatív vagyok.

A feleségem és az anyósom is elkapta, szerencsére ők a finomabb változatát, ezért nincs okom arra, hogy azt mondjam a család azon részének, akikkel együtt szeretnénk tölteni a szentestét, hogy ne jöjjenek át. Főleg most, nagyon nagy szükségünk van most egymásra. A maszkot azóta is használom.

Élem az életem, amennyire ezt életnek lehet nevezni. Nagyon várom, hogy visszatérhessek a saját valóságomba, a saját létezésembe"

- mondta a Borsnak az énekes.

"Nincs sok okom boldogságra, megmondom őszintén. Nem bánom, hogy jövőre, ha Isten megsegít, 70 éves leszek. Persze, aggódom a gyerekekért, hiszen nekik fontos a jövő" - mondta kissé lehangoltan Pataky.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.