Öngyilkos lett a tévésztár, akit megerőszakoltak - Édesanyja is követte a halálba

Forrás: Netflix -
öngyilkos Daisy Coleman nemi erőszak öngyilkosság anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Daisy Colemant 15 éves korában egy házibuliban erőszakolták meg. A fiatal lány történetét egy Netflix-sorozat is bemutatta. Sajnos azonban idén nyáron véget vetett az életének. Most pedig édesanyja is követte őt.

Mindössze 15 éves volt Daisy Coleman, amikor egy házibuliban borzalmas dolog történt vele: megerőszakolták. Történetét egy dokumentumfilmben dolgozták fel a Netflixen Audrie és Daisy címen. Az egész világot felkavarta a sztori, pláne, hogy a tettes azóta sem lett meg.

Daisy Coleman augusztusban lett öngyilkos. Forrás: Netflix

A fiatal lány viszont nem tudott megbirkózni az őt ért traumával, és idén nyáron öngyilkos lett.
Most viszont egy újabb szörnyű hír érkezett: édesanyja, Melinda Coleman is követte őt. A nő férjét is elveszítette korábban, sőt két évvel ezelőtt Daisy öccse is elhunyt.

Anya és lánya egy alapítványt hoztak létre, hogy segítsék azokat, akik szexuális bűncselekmény áldozatai lettek.
Ám úgy tűnik, a nő nem tudott feldolgozni ennyi szörnyűséget, és ő is saját kezűleg vetett véget az életének – írta a NBC News.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.