Durva lejárató hadjárat indult Kárpáti Rebekával szemben: gusztustalan

vád lejárató kampány Kárpáti Rebeka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kárpári Rebekát eleinte nagyon megviselte az a lejárató kampány, amit egy influenszer lány indított vele szemben. 

Kárpáti Rebekát egy influenszer lány vádolta meg azzal, hogy a saját ruhakollekciója megálmodásához egy másik márka ötleteit lopta el, akinek korábban ő maga is modellkedett. Mint kiderült, Rebeka nem ismeri a vádlóját, és az is egyértelmű, hogy az állítása nem igaz, mégis megviselte.

"Kevés olyan komment van, ami gyomron talál, de most ez nagyon!" - írta Instagram-sztorijában a sztár, aki szerint ez egy szándékos lejárató kampány, ám az okát nem tudja, hiszen a vádlóját nem is ismeri.

Forrás: Kárpáti Rebeka/Instagram

Kárpáti Rebeka úgy fogalmazott „ez egy gusztustalan módja volt" annak, hogy lejárassák. Elmondta, korábban az a márka kereste meg őt, hogy készítsenek egy közös kollekciót.

Rebeka azt is elárulta, hogy a kezdeti zaklatottság után rájött, mennyi pozitívuma is van a történteknek, ugyanis az események hatására rengeteg kedves üzenetet kapott a követőitől. Sőt, az események hatására további új rendelések is érkeztek, így Rebeka tulajdonképpen profitált ebből a kálváriából.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.