Újabb játékosnak lett pozitív a koronavírus tesztje a Kisvárda csapatában

Kisvárda koronavírus pozitív teszt labdarúgás fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szomorú hírt közölt a Kisvárda futballcsapata: A játékosok és a stábtagok között is többen megfertőzödtek a koronavírussal.

A szombati mérkőzést is érinti a Honvédok ellen a hír, miszerint a Kisvárda csapatában több személynek is pozitív lett a koronavírus tesztje.

"Bíztunk benne, hogy a korábban megbetegedett játékosok közül többen is visszatérhetnek, de a héten elvégzett tesztelések még inkább árnyalják a képet, újabb játékosokra köztük kulcsemberekre sem számíthatunk, illetve pozitív lett a tesztje egy stábtagunknak is – árulta el Révész Attila sportigazgató. – Mindez nemcsak a szombati Honvéd elleni mérkőzés fényében aggasztó, hanem az év még hátralévő két fellépése előtt is,

ugyanis nem tudhatjuk, hogy kik kaphatták még meg a fertőzést. Jó hír viszont, hogy a korábban megbetegedett stábtagjaink közül Supka Attila vezetőedző és Erős Gábor asszisztensedző tesztje is negatív lett, vezetőedzőnk már a pénteki edzésbe is bekapcsolódik és szombaton ő ül le a kispadra" - olvasható a csapat hivatalos oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.