Érdekes pózban kapták lencsevégre Gabriela Spanic táncpartnerét - Fotó

fotó Dancing with the Stars Andrei Mangra Mexikó Gabriela Spanic
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dancing with the Stars profi táncosa, Andrei Mangra a műsor záró epizódja után nem sokáig tétlenkedett Magyarországon, hamar repülőre ült és meg sem állt Mexikóig.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, Gabriela Spanic és Andrei Mangra kiválóan megértette egymást a táncparketten és a magánáletben is, olyannyira, hogy a páros kapcsolata a műsoron kívül is folytatódik. Gabriela elárulta, hogy a karácsonyt is együtt fogják tölteni majd mexikói otthonában, így valószínűleg együtt hagyták el Magyarországot hétfő hajnalban. A rajongók pedig okkal kezdtek el találgatni: talán több van köztük mint barátság? - írja a Blikk.

Egyelőre csak találgathatunk, egy viszont biztos: Andrei hamar hozzászokott a forrósághoz Mexikóban, ahol még a téli időszakban is 30 fok környékén alakul a hőmérséklet. A profi táncos szemmel láthatóan nagyon jól érzi magát kint.

"Végre meleg van" - írta a fotójához.

Andrei Mangra nagyon élvezi, hogy végre mediterrán környezetben pihenhet Forrás: Instagram/ andreimangra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.