Felhagyott a rádiózással idén tavasszal Jáksó László, és úgy tűnik, egyelőre nem is hiányzik neki. A sztárnak teljesen hétköznapi szakmája lett, amit nagyon élvez: programozóként dolgozik.

Sokakat meglepett, hogy tavasszal távozott a Sláger FM-től Jáksó László, ráadásul magától a rádiózástól és a média világától is búcsút vett. Úgy döntött ugyanis, hogy egy civil szakmában helyezkedik el: ma már programozóként dolgozik, és nagyon élvezi, hogy egyedül tevékenykedhet otthon.

Jáksó László programozásra cserélte a rádiózást.Forrás: Pitrolffy Zoltán

„A programozás igazából mindig is nagy szerelem volt nekem, most főként vállalatirányítási rendszereket tervezek. Sokan nem is gondolnák, valójában mennyire kreatív szakma ez, én nagyon szeretem. (...) A médiában ordítva mutogatja magát az ember, a programozást meg egyedül, csendben csinálom. Nem tervezem a visszatérést, mert egyszerűen nincs most olyan műsor, amelyben el tudnám képzelni magam. Teljesen elégedett vagyok az életemmel, ráadásul most itthon maradhatok, és itthonról dolgozhatok, amit a médiában nem nagyon tehettem volna meg, az egészségünk pedig mindennél fontosabb" – árulta el a Blikknek.